stakeout line with slope elevations

Moderator: Carlson Support

stakeout line with slope elevations

Postby tony45power » Sun May 24, 2009 7:41 pm

im laying a big parking lot with alot of different elevations. now that i have created all of my points on the cad drawings and set elevations, i transferred them into the data collector(carlson explora1.6)

I am trying to stakeout a line between 2 points with 2 different elevations. i tried this in the field but i am not getting a correct cut and fill when i take a shot in between these 2 points. The dc is just leveling the same elevation across, im not getting the slope between both points

i would also like to do this when excavating and setting drain pipes between 2 know invert elevations.
tony45power
 
Posts: 13
Joined: Sun May 24, 2009 7:23 pm
Location: nyc

Postby tony45power » Tue May 26, 2009 10:19 pm

ok, so you cant stake out a line between 2 known points and get a cut and fill for the slop elevation. you will only get a a cut and fill from one elevation!
tony45power
 
Posts: 13
Joined: Sun May 24, 2009 7:23 pm
Location: nyc

Postby robmcfall » Tue May 26, 2009 11:26 pm

I know in V2.0 you can select 3d mode and it works fine.
robmcfall
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 14, 2007 11:31 pm
Location: seattle, wa


Return to SurvCE General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot]