POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Moderator: Carlson Support

POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Postby jbaldeo » Tue Jun 25, 2013 4:44 pm

I CREATED A VIEWPORT USING POLYGON WITH ABOUT TEN VERTICES, BUT WHEN I SET THE VIEW AND CLICK ON THE PRINTER SYMBOL IN THE LAYERS FOR IT NOT TO PRINT IT STILL PRINTS THE VIEWPORT OUTLINE, DOES ANYONE KNOW WHAT I AM DOING WRONG /
JB1
jbaldeo
 
Posts: 51
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:45 pm

Re: POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Postby Dent Cermak » Wed Jun 26, 2013 1:53 am

I THINK that when you make it a viewport frame it becomes an image frame. Try typing "imageframe" on the command line and then select "off". You may also need to turn the layer that the polyline is on off or freeze that layer.
Dent Cermak
 
Posts: 486
Joined: Fri Mar 28, 2008 6:54 pm
Location: Clinton, MS

Re: POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Postby gskelhorn » Thu Jun 27, 2013 6:17 pm

If this is still a problem for you try putting the viewport in a layer (i.e. VPORTS) that is set to not plot. You should see the contents of the viewport but not the outline.
gskelhorn
 
Posts: 136
Joined: Tue Nov 03, 2009 12:56 am

Re: POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Postby tstrickland » Thu Jun 27, 2013 8:09 pm

Put it on a layer by itself and turn it off. The contents will plot, but the viewport will not.
Terry Strickland
tstrickland
 
Posts: 243
Joined: Thu Oct 25, 2007 6:39 pm

Re: POLYGON VIEWPORT OUTLINE STILL PRINTS

Postby jbaldeo » Mon Jul 01, 2013 7:14 pm

I tried putting it on a layer by itself and freezing it, turning it off and setting it to not plot, but to no avail it has something to do with it being a polygon viewport, I am going to try the imageframe and see if that works and thanks everyone
JB1
jbaldeo
 
Posts: 51
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:45 pm


Return to Survey

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]

cron