command bar

Moderator: Carlson Support

command bar

Postby Ladyhawk21 » Wed Jun 13, 2018 11:52 am

not sure if this is a carlson feature or autocad- all of sudden when i type commands the command box shows up at the command bar
i want them to be on the screen (hope that makes sense) if i could post a picture i would
Ladyhawk21
 
Posts: 60
Joined: Wed Jun 08, 2011 3:33 pm

Re: command bar

Postby Streek » Thu Jun 14, 2018 3:20 pm

hit
F12
for dynamic input
Streek
 
Posts: 86
Joined: Mon Nov 05, 2012 7:28 pm

Re: command bar

Postby Ladyhawk21 » Thu Jun 14, 2018 3:25 pm

Streek
thank you - thats it: not sure how it was turned off!
Renee
Ladyhawk21
 
Posts: 60
Joined: Wed Jun 08, 2011 3:33 pm


Return to Survey

Who is online

Users browsing this forum: No registered users